”Kaikki edellytykset huippulaatuiselle lihalle ovat olemassa” – poromies Juhani Maijalan lahtivajassa Sodankylän Orajärvellä pannaan hirvenlihat paloiksi ja pakkaseen
Tutkija: ”Yhteisöllisyys ja sukurakkaus ovat metsäsaamelaisuudesta esiin nousevia kulttuuripiirteitä”
Terveystarkastaja antoi sodankyläläiselle ravintolalle viikon aikaa saattaa kuntoon tarkastuksessa havaitut puutteet
Aija Korpikosken lapsi sairastui astmaan kasarmi viidellä: ”Valitusta on tehty ja vastaus on aina, ettei ole sisäilmaan liittyviä haittoja todettu”
Sitouttamisrahan maksamista lakkautettavien Laphan yksiköiden henkilökunnalle aletaan selvittää: ”Työvoimapulaan vastataan vain alueellisella yhteistyöllä”
Pohjoisen nuoret joutuvat yhä valitsemaan identiteettinsä ja kotipaikkansa väliltä – kestävä kehitys tarkoittaa myös eriarvoisuuden vähentämistä
NATO:n sotaharjoitus tuo Sodankylään 500-700 amerikkalaista sotilasta kuukauden ajaksi: ”Kaupat alkavat tyhjentyä”
”Suurin osa asiakkaista pääsee hoitoon Lapin keskussairaalan päivystyksessä alle kolmessa tunnissa”, sanoo Lapin keskussairaalan ylilääkäri Tuomas Hiltunen
”Ei se kala Lokasta pilkkimällä lopu”, ammattikalastajien 100 000 kilon saaliista suurin osa syödään muualla kuin Sodankylässä
Kolari ostaa Napapiirin sankareista tutun rakennuksen keskeltä kirkonkylää – ”siihen voisi ajatella asuintaloja”
Naimisiinmeno ei ole koskaan liian myöhäistä – 30 vuotta kihloissa ollut pari päätti sinetöidä liittonsa kypsällä iällä
”Paikka on todellinen helmi!” – Kilpisjärven revontulia tullaan pian huokailemaan Espanjan auringon alta
Naimisiinmeno ei ole koskaan liian myöhäistä – 30 vuotta kihloissa ollut pari päätti sinetöidä liittonsa kypsällä iällä
”Paikka on todellinen helmi!” – Kilpisjärven revontulia tullaan pian huokailemaan Espanjan auringon alta