Paikallisuutiset

Herkkua oli siinä monenlaista: Suolalohta, kinkkua, torttua ja piparia sekä paljon muuta Kolarin koulun jouluruokailussa

Kolmasluokkalaisille maistui koulun jouluruokailussa suolalohi ja kinkku. Kolarin keskuskeittiö säätää perinteistä ja runsasta jouluruokapöytäänsä syöjien toiveiden ja ruuan menekin mukaan.

Kolarin keskuskeittiön jouluruokapöydässä henkilökunta käyttää aikaa erityisesti ruokien kauniiseen esillepanoon ja juhlavaan tunnelmaan ruokasalissa. Kuva: Milla Salo

Nakkia, perunaa, tomaattia, herneitä, lohta. Hetkinen, suolalohta? Sekö on sinun herkkuasi?

– Oon aina rakastanu lohta, nyökyttelee Kolarin koulun kolmasluokkalainen Enni Möykkynen ja leikkaa palan herkkua suuhunsa.

Samaa mieltä suolalohesta on vierustoveri Mette Komulainen.

– Se on mun lemppari.

Kolari

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä